Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. srpna 2017 10:54
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Na cestě za změnou pohlaví přišel o rodinu i kamarády, ale Jaimie se nevzdal. Zvítězil nad předsudky a zahraje si i na festivalu Sziget

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pochopení hledal v začátcích jen velmi těžko.

Vypracované tělo a šarmantní úsměv patří mezi to první, čeho si můžeš na Jaimiem Wilsonovi všimnout. Pokud jsi ho nikdy předtím neviděl, zřejmě by tě ani nenapadlo, že ještě před dvěma lety žil v ženském těle, do kterého se sice narodil, ale odmalička věděl, že jeho skutečné já se ukrývá v těle muže. Až do roku 2015 žil svůj život, aniž by svému okolí naznačoval, že není v ženském těle spokojený, avšak před dvěma lety se v něm cosi zlomilo a on začal svou cestu za změnou pohlaví. Rozhodnutí oznámit svým nejbližším informaci, která radikálně změní jeho život, nebylo nejjednodušší, a i když doufal v pochopení a akceptaci, do jeho života rázem přišlo období plné deprese a smutku.

Většina rodinných příslušníků i kamarádů od něj dala ruce pryč a on na světě zůstal téměř úplně sám, přičemž právě naskočil na hormonální terapii a začal užívat testosteron, aby se konečně dostal do těla, které potřebuje. Hormony dostával více než dva roky a nezapomínal ani na tvrdou práci v posilovně, aby nakonec podstoupil operaci a mohl se před hrstku lidí, která zůstala po jeho boku, postavit jako muž. Našel si nové kamarády, a co je zajímavé – momentálně ho dokonce přátelé z transgender komunity považují za příliš mužného a vypracovaného, což Jaimiemu vůbec nevadí. Jaimie si vedle své důležité životní změny plní i další sen, protože si buduje kariéru jako country hudebník a zanedlouho se dokonce představí na festivalu Sziget nedaleko Budapešti.







Little cover of See You Tonight, one of my favorite country songs. Being transgender and singing country music definitely puts me in a position to be judge because the country music scene does not have many LGBTQ+ artists. I really hope to change that someday. By the way I want to say thanks for the amazing amount of support I have received. Many articles of me have been published as of recent, there is a lot of hate...but I chose to focus on the love and positive feedback! You are all so amazing and I truly cannot thank you enough. #ftm #transgender #transisbeautiful #femaletomale #lgbtpride #music #singer #boy #trans #cuteguy #transformation #coversong #lgbt #gay #countrymusic #loveislove #musician #pride #nohate #selfie #jasonaldean #gay #selflove #lukebryan #countryboy

Příspěvek sdílený Jaimie Wilson (@tboy61915),






Domů
Sdílet
Diskuse