Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. srpna 2017 10:28
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Láska mezi dvěma chlapci se nedává snadno najevo. Homosexualita si zahrála hlavní roli v podařeném krátkém filmu, který tě chytne za srdce

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Krásný a krátký animovaný film.

Láska existuje v jakékoli formě, a pokud se dva lidé mají rádi, nemělo by záležet na tom, jakého jsou pohlaví. Přesně na to navazuje animovaný film s názvem In a Heartbeat, který na festivalech po celém světě získal četná ocenění a na úplném konci července se ve své plné verzi dostal i na YouTube. Animovaný krátký film divákům přináší příběh dvou mladých chlapců Sherwina a Jonathana, přičemž právě v Sherwinovi převládají smíšené pocity a neví, jak se se svou náklonností k jinému chlapci správně vypořádat. Sherwin se bojí, že pokud své city k Jonathanovi projeví před celou školou, už navždy ho vyloučí z kolektivu a budou se mu smát, jenže pravda je někde jinde. Zlomené srdce se díky oběma chlapcům podaří poskládat zpět dohromady a budoucí zážitky nového páru už tvůrci nechali na představivost každého z nás.

Domů
Sdílet
Diskuse