Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. srpna 2017 23:30
Čas čtení 0:00
Denisa Bodková

Dosáhni svůdných rtů i bez pomoci plastického chirurga. Přinášíme ti rychlé a jednoduché triky, které se budou hodit každé atraktivní ženě

MÓDA
Uložit Uložené

I když ses nenarodila s darem, který má Angelina Jolie, nezoufej.

Smyslné rty jsou symbolem absolutní ženskosti. Pokud ses nenarodila s darem, který má Angelina Jolie, nezoufej. Plnosti rtů se dá s trochou trpělivosti a šikovnosti docílit i jinak, než návštěvou estetické kliniky. Přečti si pár rad, jak zaujmout šťavnatými symetrickými rty i bez plastického chirurga. Krásná blogerka Dominika nám prozradila pár triků, které si hravě osvojíš i ty.

PEELING A BALZÁM

Pokud se pravidelně staráš o svou pokožku na celém těle, neměla bys vynechat ani pleť a také své rty. Používáš je dost často na to, aby si zasloužily tvou pozornost. Doporučujeme peeling, ať už přírodní nebo tvou oblíbenou kosmetickou značku. Ošetřené rty natři balzámem a pojď spolu s Dominikou docílit efektu, kterým zaručeně ohromíš.

Dosáhni svůdných rtů i bez pomoci plastického chirurga. Přinášíme ti rychlé a jednoduché triky, které se budou hodit každé atraktivní ženě
Zdroj: Dominika Soukupová

PUDR ČI MAKE-UP 

Rty mají ideální tvar, pokud jsou nahoře jemně vykrojené do véčka a dolů symetricky do obloučku. Abys docílila jejich pěkného obrysu, přepudruj si je tělovým pudrem, korektorem nebo make-upem. Budou se ti lépe tvarovat.

ORÁMUJ KONTUROU

Přepudrované rty ohranič konturou v barvě tvé rtěnky nebo v bledším odstínu. Vrchní ret začni kreslit od středu, vytvaruj véčko co nejpřirozeněji podle tvaru tvých rtů a linii táhni směrem ke koutkům. Spodní ret kresli od jednoho koutku k druhému. Pokud bys chtěla dosáhnout plnějších rtů, zkus kreslit linku milimetr nad svým přirozeným ohraničením. Tím, že si na ně před tím nanesla pudr či make-up, budou se ti pomocí tužky lépe opticky zvětšovat.

Tip: Pokud se bojíš, že ti rtěnka nevydrží během celého dne nebo si ji doslova sníš při obědě, vyplň si konturou celé rty. Rtěnka na nich lépe drží, a jen tak jednoduše nezmizí.

RTĚNKU NANES ŠTĚTEČKEM

Rtěnka se nejlépe nanáší štětečkem. Díky němu je aplikování šikovnější a dostaneš se opravdu do každého koutku. Linie tvých rtů bude přesnější a vyhneš se otravnému utírání rtěnky z míst, kde nemá co hledat. Na závěr obkresly své krásné orámované rty po celé linii korektorem, ať je přechod syté rtěnky a tvé pleti výrazný.

Pro větší inspiraci klikej na Instagram profil @feed_me_fashionique.

Domů
Sdílet
Diskuse