Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2017 13:14
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Despacito už oficiálně ovládlo YouTube. Za 7 měsíců nasbíralo 3 miliardy zhlédnutí a překonalo nepředstavitelný rekord

HUDBA HUDBA
Uložit Uložené

Latino skladba neměla téměř žádnou konkurenci.

Jeden z největších hudebních hitů posledních let konečně pokořil legendární hranici na portálu YouTube a stal se nejpřehrávanějším videem v jeho historii. Dlouho na vrcholu žebříčku trůnil jihokorejský Gangnam Style, který před pár týdny předběhla skladba See You Again z roku 2015, avšak Despacito dominovalo neuvěřitelnou silou a jen v průběhu necelých sedmi měsíců překročilo hranici 3 miliard zhlédnutí, a to jako první video vůbec. Luis Fonsi i Daddy Yankee se musí usmívat od ucha k uchu, protože při vydávání skladby určitě nepředpokládali, jak obrovskou popularitu si získá.
 
Tři miliardy zhlédnutí však pro Despacito nemusí být vůbec konečnou stanicí, vždyť jen od poloviny července dokázala latino skladba nabrat dalších 500 milionů zhlédnutí potřebných k překonání skladby See You Again a v budoucnu by klidně mohla atakovat i hranici 4 miliard. Na druhou stranu, pokud budou česká rádia pokračovat v neustálém hraní Despacita, počet zhlédnutí se rychle dostane přes číslo 10 miliard a množství depresí na našem území bude závratně stoupat, protože mnozí z nás už nejpopulárnější skladbu na celém YouTube nemohou ani slyšet.

Domů
Sdílet
Diskuse