Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2017 13:49
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Šikanovaného kluka do školy odvezlo 50 tvrdých motorkářů. Zapomněl i na sebevražedné myšlenky a modřiny

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Phil ani nesnil o podobném prvním dnu ve škole.

Phil Mick v jednu chvíli zvažoval sebevraždu a v žádném případě se nechtěl vrátit zpět do školy. Stále jen 11letý šesťák se domů stále častěji vracel s modřinami, které se mu vytvořily po úderech a kopancích od spolužáků, protože se mu začali vysmívat za problémy s váhou. Phil naštěstí celou situaci probral s vlastní mámou, a i když byla zděšená, vymyslela kreativní způsob, jak zviditelnit problém svého syna a ještě mu i pomoci.

Spojila se s majitelem místního motorkářského obchodu a členem motorkářské skupiny, protože ji napadlo, že by motorkáři mohli posloužit jako skvělý příklad toho, že pouze padavky s osobními problémy a komplexy mají potřebu ubližovat cizím dětem. Po prvotním setkání společně vymysleli plán a zorganizovali ho během prvního dne školy, kdy se měl Phil vrátit zpět do třídy. Vychutnali si snídani a pak více než 50 z nich nasedlo na své mašiny, aby Phila odvezli přímo před vchod. Na září už mají naplánovanou další charitativní jízdu proti šikaně a ve školách budou společně s odborníky diskutovat i o prevenci sebevražd.

Domů
Sdílet
Diskuse