Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2017 18:50
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

34letý muž porodil. Trystan je šťastným otcem a zdravé dítě bude vychovávat s partnerem Biffem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jeden z dalších vzácných mužských porodů.

Trystan Reese porodil. Americký transgender nikdy nevěřil, že se mu to podaří, ale nakonec je konečně šťastný. Trystan se narodil jako žena, ale asi před deseti lety začal brát speciální hormony. Když však poprvé otěhotněl, s hormony přestal, ale výrazné změny už jsou vidět. Podle obličeje je Trystan k nerozeznání od muže. Jeho těhotenství však nevyšlo, ale jeho druhý pokus dopadl více než úspěšně. Trystan Reese se stal otcem zdravého miminka, chlapce jménem Leo. Moment, kdy se narodil, byl pro něj nejšťastnějším momentem jeho života, prozradil. Něco jako požehnání, záblesk, zázrak.

Trystan Reese žije spolu s jeho partnerem Biffem Chalpowem a striktně se ohrazuje vůči všem urážkám. Sám říká, že absolutně chápe, že je pro lidi neobvyklé, aby porodil někdo, kdo vypadá jako muž a ještě i s mužem žije. Toto vše uznává a respektuje cizí názory, ale sám říká, že on měl štěstí na tolerantní okolí a jeho rodina i přátelé ho vždy podporovali. Trystan vždy toužil mít vlastní biologické dítě, i přesto, že už spolu s Biffem vychovávají adoptovanou dvojici. Trystan i Biff se na vlastní facebookové stránce setkávají s fantastickou odezvou od lidí.

Adoptované deti.

Domů
Sdílet
Diskuse