Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2017 14:37
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

O nejbohatší ženě Spojeného království jsi nikdy neslyšel, ale svým majetkem překonává i královnu Alžbětu či J. K. Rowling

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Miliardářka se správně narodila, ale i správné vdala.

Za jejím majetkem zaostávají královna Alžběta i J. K. Rowling, a to i v případě, kdyby jej obě tyto ženy spojily dohromady. Nejbohatší ženou ve Spojeném království je už od počátku tohoto tisíciletí Kirsty Bertarelli, která se sice narodila do správné rodiny, ale kromě toho je také nesmírně krásná a talentovaná. Kirsty nedávno oslavila 46 let a hodnota jejího majetku dosahuje téměř 12 miliard liber, které zdědila díky rodinné společnosti Churchill China. Na jednu stranu si užívá života plnými doušky, protože se svými dětmi i manželem vlastní jachtu za téměř 100 milionů liber, jenže na druhou stranu žije obyčejný život bez pečovatelky, každý večer zavolá své děti ke stolu a vychutnávají si společnou večeři a ještě jim i zpívala ukolébavky.
 
Kirsty Bertarelli už jako 17letá vyhrála britskou soutěž Miss a pak se umístila na druhé příčce v edici Miss World. Modeling nebyl její jedinou zálibou, protože odmalička milovala i hudbu a jako 26letá napsala text ke skladbě Black Coffee od kapely All Saints, která se pak dostala až na samotný vrchol hitparád. Ve stejném věku poznala i svého manžela Ernesta a Kirsty se nikdy netajila tím, že s Ernestem to byla láska na první pohled. Poznali se na dovolené v italské Sardinii a Ernesto je dokonce nejbohatším mužem ve Švýcarsku díky rodinné společnosti Serono, kterou však později prodal. Od té doby mají k dispozici několik miliard liber a hromadu dalších ve formě společnosti Churchill China, což je mimochodem jeden z největších světových výrobců keramiky, a tak už žili na Novém Zélandu či ve Španělsku.
 
Momentálně mají dvě základny, jednu ve Švýcarsku a druhou v Londýně, kde Kirsty i dnes tvoří hudbu a občas se objevuje na různých koncertech a akcích. Rada o sobě tvrdí, že nikdy nesklouzla na cestu totálního bláznovství jen kvůli penězům, což ji naučilo i dětství ve Spojeném království, kde si vážila toho, co doma mají a rychle pochopila, jak jsou peníze křehké.

Domů
Sdílet
Diskuse