Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. srpna 2017 15:42
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Pošli tip a vyhraj 10 tisíc korun. Lidé mohou letos opět vybrat strom, který bude stát během vánočních trhů na Staroměstském náměstí

ZAJÍMAVOSTI VÁNOCE
Uložit Uložené

Pošleš svůj tip i ty? Pokud bude tebou navržený vánoční strom vybrán, získáš jako odměnu 10 tisíc korun.

Pokud máš zájem zapojit se do hledání vhodného stromu pro vánoční trh na Staroměstském náměstí a u toho si ještě třeba trochu finančně polepšit, nyní se ti naskýtá ideální příležitost. Již poosmé totiž mohou zájemci zasílat své tipy na vánoční strom, který se v prosinci na Staromáku objeví a jeden z nich pak dostane peněžní odměnu ve výši 10 tisíc korun.

Svůj tip na strom musí lidé vyfotit a zaslat pořadatelské společnosti Taiko (přes tento odkaz) nejpozději do 15. září. K vyhlášení výsledků pak dojde 6. listopadu, přičemž rozsvícení dominanty na vánočním Staromáku je naplánované na 2. prosince. Jak uvádí server Aktuálně, podmínkou pro tip je, aby byl strom zdravý a dobře dostupný pro těžkou techniku. Zároveň by se mělo nejlépe jednat o smrk ztepilý, vysoký 22 až 30 metrů, s rovnoměrně rostoucími větvemi. Nacházet se přitom může jak na soukromém pozemku, tak i veřejném prostranství. Zapojíš se to hledání i ty? Dej nám vědět níže v komentářích.

Pošli tip a vyhraj 10 tisíc korun. Lidé mohou letos opět vybrat strom, který bude stát během vánočních trhů na Staroměstském náměstí
Zdroj: pixabay.com
Domů
Sdílet
Diskuse