Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2017 18:28
Čas čtení 0:00
Tibor P.

Nádherná studentka medicíny Mindy si tě svými vyvinutými boky dokonale podmaní

REFRESHER
Uložit Uložené

Budoucí paní doktorka je ukázkou toho, jak by se správně měly prezentovat ženské křivky.

Studium medicíny patří bezesporu mezi nejnáročnější. Budoucí doktoři musí ukázat v průběhu šesti let dostatek ochoty, cílevědomosti a snahy, aby do své hlavy pojali obrovské množství znalostí o stavbě lidského těla, onemocněních či lécích. Nemluvě o tom, že být lékařem znamená se neustále vzdělávat, protože tak, jak se mění svět, mění se i pohled medicíny na pacienta a způsoby, jak mu pomoci. Mindy studuje na univerzitě v Buffalu, ale vedle toho nezanedbává ani sport, což je při pohledu na ni jasné již z dálky.
 
To, čím se Mindy výrazně liší od svých vrstevnic, jsou nadstandardně vyvinuté boky. To však vůbec nic nemění na faktu, že jde o nádhernou ženu, která kromě perfektního zevnějšku disponuje i množstvím znalostí a v rámci studia se jí mimořádně daří. Cvičením se snaží zvýraznit své netradiční rysy a současně povzbudit ostatní ženy v tom, aby se za své křivky nestyděly, ale vypracovaly je poctivým sportováním. Zdá se, že pacienti budou skutečně v dobrých rukách.

Pokud tě Mindy zaujala, můžeš ji sledovat na Instagramu

Domů
Sdílet
Diskuse