Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. srpna 2017 20:51
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Tančícímu italskému milionáři zabavili jachtu i nemovitosti. Na internetu si z něj lidé utahují vtipnými obrázky

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Gianluca momentálně řeší finanční problémy.

Vytancovat si své místo v srdcích milionů uživatelů na Instagramu, ale momentálně má na krku finanční problémy. Gianluca Vacchi se dostal i na náš web ještě před pár měsíci, když svými tanečními kreacemi s přítelkyní bavili internet, avšak od té doby už uteklo hodně vody a charismatický 50letý milionář kvůli dluhům přišel o jachtu i několik nemovitostí. Díky své náhlé popularitě už vymyslel i vlastní kolekci oblečení a napsal knihu s názvem #Enjoy, co se mu právě teď vymstilo.

Sun with 50 (years) protection #gvlifestyle @effek

Příspěvek sdílený Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi),


V knize všem ozřejmil rozhodnutí odejít do důchodu po 20 letech práce, což se mu podařilo díky rodinnému podniku IMA Group, a každý rok mu na účet přiteče přibližně 5 milionů eur. Ani to zřejmě nestačilo, protože informace z Itálie naznačují, že jeho současný dluh dosáhl výšky až 10 milionů eur a kromě jachty a nemovitostí mu banka zabavila i podíl ve společnosti Casalunga Golf Club. Gianluca tak alespoň na nejbližší období dotancoval, což mu dali pocítit i lidé na internetu, kteří okamžitě začali vytvářet vtipné fotomontáže tančícího milionáře, kterým se on sám moc smát nebude.


Domů
Sdílet
Diskuse