Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. srpna 2017 8:37
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Justina Biebera ve zprávách na Instagramu odmítla krásná recepční. Sláva mu při získávání jejího zájmu nepomohla

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zpěvák tentokrát neměl s recepční úspěch.

Zpěvák Justin Bieber si o sobě možná myslí, že je neodolatelný, ale pokud narazí na šťastně zadanou ženu, pak mu nepomohou ani miliony dolarů na účtu. Do pozornosti médií se v posledních dnech dostal kvůli zprávám na Instagramu. Justin zřejmě narazil na účet fitness centra Fitness on Broughton, které na svůj Instagram pověsilo krátké video se svou zaměstnankyní Jessicou Goberovou. Jessica tam pracuje jako recepční a zároveň jako fitness trenérka, takže neměla problém zapózovat pro svého zaměstnavatele i na propagačních materiálech a právě díky nim se její tvář dostala až do Justinovy pozornosti. Zpěvák se na Instagramu zeptal, kdo je to dívka z posledního příspěvku a přidal i jedno srdíčko, aby bylo jasné, že mu slečna padla do oka, jenže nenarazil na vroucí přijetí a úsměvy.
 
Jessica si zprávy na Instagramu společnosti všimla a chvilku nevěřila, že pochází od skutečného Justina. Ukázalo se, že otázka přišla z oficiálního profilu, a tak udělala pár screenshotů a vše nahrála na svůj Twitter, kde se o celý příběh začaly zajímat desítky tisíc uživatelů. Recepční však všechny zchladila svým dalším příspěvkem, kde přidala koláž fotek s přítelem a dodala, že je s ním šťastná a nad setkáním s Bieberem ani nepřemýšlela. Justin se proto bude muset poohlédnout po jiné slečně, ale nemyslíme si, že by to byl pro něj takový oříšek.



Domů
Sdílet
Diskuse