Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. srpna 2017 14:15
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Na souboj Mayweathera a McGregora někdo vsadil 880 000 dolarů. Sázku nezvládl zpracovat ani systém v kasínu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Peníze u tohoto souboje nepředstavují žádný problém.

Už jen 11 dní nás dělí od největšího souboje v historii, ve kterém se proti sobě postaví Floyd Mayweather s Conorem McGregorem, a v zámoří začínají padat i hříšné vysoké částky na sázkách. V kasinu ve městě Las Vegas přijali zatím nejvyšší sázku na celý souboj v hodnotě 880 tisíc dolarů, přičemž chtěl její zadavatel zůstat v anonymitě. Své statisíce vsadil na výhru Mayweathera, ať už knokautem nebo na body, a pokud si americký boxer připíše své 50 vítězství v kariéře, sázkař vydělá slušných 160 tisíc dolarů.

Tiket z kasina South Point Casino dokonce museli zaregistrovat hned dvakrát, protože systém, na kterém místní sázení funguje, nedovoluje výplatu vyšší než 1 milion dolarů a při sázce 880 tisíc měla výplata dosahovat až 1 milionu a 40 tisíc dolarů. Problém byl nakonec vyřešen rozdělením celé sázky na dvě menší v hodnotách po 440 tisících. Sázkové kanceláře a kasina ve státě Nevada informují i o tom, že až 95 procent sázek bylo umístěno na výhru McGregora, takže irský bojovník své fanoušky jednoznačně motivoval.


Domů
Sdílet
Diskuse