Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. srpna 2017 19:02
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

IKEA zveřejnila vtipný návod, jak si z jejich koberců vyrobit kostým z Game of Thrones. Chvilka práce a můžeš vypadat jako Jon Snow

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Švédská firma vtipně reaguje na nedávné zjištění. Takto si prý můžete doma sami vyrobit kostým z Hry o trůny.

Není tomu dlouho, co celý svět obletěla zpráva, že hřejivé pláště členů Noční hlídky z Hry o trůny, jednoho z nejsledovanějších a nejdražších seriálů všech dob, byly ve skutečnosti vyrobené z koberců řetězce IKEA. Informace řadu fanoušků přirozeně pobavila a zároveň se nabízela otázka, zda se k celé záležitosti nějakým způsobem vyjádří i samotná švédská společnost, z jejichž pultů ony koberce pocházely. A to se taky nyní stalo.

IKEA totiž neváhala a rozhodla se zveřejnit sérii vtipných obrázkových instrukcí, které když prý budete pečlivě následovat, můžete si podobný kostým, který oblékají hrdinové populárního seriálu, vytvořit sami doma. Tento návod je samozřejmě třeba brát s nadsázkou, a proto vám nedoporučujeme popadnout doma ten nejbližší koberec, který máte po ruce, a začít do něj stříhat, z výsledku byste totiž zřejmě byli zklamaní. Ale i tak se od nábytkářské firmy jedná o docela sympatické gesto, které řada fanoušků ocení.

Domů
Sdílet
Diskuse