Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. srpna 2017 18:35
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Zápasník a Rytmusov tréner Attila Végh: MMA na Slovensku konečne zažíva lepšie časy, no živiť sa ním nie je jednoduché (Rozhovor)

REFRESHER
Uložit Uložené

S jedným z najlepších zápasníkov na Slovensku sme sa porozprávali o jeho poslednom zápase na Oktagone, stretnutí McGregor vs Mayweather a mnohom ďalšom.

Po Sajfovi a sérii raperov dnes predstavíme rozhovor z úplne iného súdka. Tentokrát sme v trnavskej posilovni navštívili slovenského MMA zápasníka menom Attila Végh, ktorý prednedávnom zaknihoval dôležité víťazstvo na prestížnej súťaži Oktagon. Tá sa v závere júla tešila veľkej účasti pri svojom treťom pokračovaní na pražskej Štvanici, kde sa predstavilo mnoho atraktívnych mien zo Slovenska, Česka aj zahraničia a práve Attilov zápas bol vyvrcholením večera. A to po všetkých stránkach, keďže sme videli napínavých 15 minút a do posledných chvíľ nebolo jasné, kto si víťazstvo odnesie. Attila je zároveň šampiónom Bellatoru a trénuje kapactiu ako Gábor Boráros, no tiež Rytmusa.

Porozprávali sme s ním sa o samotnom zápase, podmienkach pre tento šport v našich končinách, dopingu a samozrejme aj o očakávanom stretnutí McGregor vs Mayweather. Už tradične viedol rozhovor Adel a o vizuálnu stránku sa postaral Badko. Vychutnajte si teda viac než polohodinu s jedným z najlepších MMA zápasníkov na Slovensku. 

 

Domů
Sdílet
Diskuse