Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. srpna 2017 11:42
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

35letý Polák se snaží vypadat dvakrát starší, aby uspěl na Instagramu. Viking si svůj styl pochvaluje

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Pawel připisuje úspěch na Instagramu změně vzhledu.

Když se podíváte na vypracovaného Pawela Ladziaka s bílými vlasy a bradkou, ani byste si nepomysleli, že nedávno oslavil své 35. narozeniny. Pawel pochází ze sousedního Polska a v současné době má na Instagramu více než 330 000 followerů, podle vlastních slov za to vděčí transformaci, kdy se proměnil z běžného člověka po třicítce na dvakrát staršího muže. Podnět k přeměně přišel v dobách, kdy mu začaly šedivět vlasy a už se nemohl dívat na jeho zavalitou postavu.

Kdysi v pubertě aktivně cvičil, ale tento životní styl rychle opustil a až po třicítce se do něj pustil znovu, což mu spolu se změnou vzhledu zajistilo obdiv ze všech stran. Fanoušci mu často tipují věk nad 40 a nejdou se i takoví, kteří si myslí, že už musel oslavit minimálně šedesátu. Nevyhnul se ani srovnání s italským milionářem Gianlucou Vacchim, avšak Pawel tvrdí, že se o jeho existenci dozvěděl až z komentářů pod vlastními fotkami.















Domů
Sdílet
Diskuse