Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. srpna 2017 15:03
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Slovenskí policajti zachránili život. Mladík chcel spáchať samovraždu skokom z mosta, muži zákona mu v tom zabránili

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ďalší skvelý úkon slovenských mužov zákona.

Slovenskému policajnému zboru sa vydaril ďalší dôležitý kus práce. Policajti z Obvodného oddelenia PZ Topoľčany totiž úspešne zachránili život 24-ročnému mladíkovi. Vyslaní boli preveriť oznámenie o samovražde do obce Kovarce. Vysvitlo, že muž sa nachádza na moste a zrejme má v úmysle ukončiť svoj život skokom do rieky. Muž svoje úmysly oznámil polícii sám. Kým dorazila dvojčlenná hliadka, mladík stihol preliezť zábradlie a zliezť asi jeden meter pod most.

Policajti sa s mužom začali zhovárať, úspešne nadviazali kontakt a prehovárali mladíka, aby upustil od svojho zámeru skočiť do vĺn. Vyjednávanie trvalo asi pol hodinu, no nakoniec 24-ročný muž súhlasil s návrhom, že za ním zlezie jeden z príslušníkov hasičského a záchranného zboru, ktorý mu pomôže dostať sa späť na most. Zaistený bol lanom a hore si ho prevzala záchranná služba. Dvojica policajtov si na internete získala veľkú obľubu prostredníctvom pochvalných komentárov od Slovákov.

Domů
Sdílet
Diskuse