Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. srpna 2017 13:52
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Sophia si své husté a jednolité obočí pěstuje už dlouhá léta. Lidé ho buď milují nebo jsou z něj znechucení

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jednolité obočí není na krásné ženě tak časté.

Husté, tmavé a srostlé obočí si lidé obvykle nespojují s krásnými ženami. V minulosti ho nosili notoricky známí politici, u kterých člověk nevěděl, jestli si obočí jen neumí oholit a vytrhat, nebo bylo jejich skutečným záměrem, o čemž se však nedá pochybovat u krásné Sophie Hadjipanteli. Už její jméno naznačuje, že původně nepochází ze Spojených států amerických a její předky bys mohl hledat až na ostrově Kypr, odkud přišel její otec, zatímco její máma vyrůstala v britském Londýně.
 
Sophia se nikdy nebála experimentovat s extravagancí a neměla problémy s kontroverzními názory, což ji společně s její nezpochybnitelnou krásou přivedlo až do světa modelingu. Momentálně v něm působí již několik let a Sophia hned od začátku vsadila na to, že se bude od dalších modelek lišit. Díky svým genetickým predispozicím dostala do vínku i husté tmavé obočí, což využila ve svůj prospěch a nechala si ho srůst. Na Instagramu zastupuje #UnibrowMovement neboli iniciativu na zpopularizování srostlého obočí a i když jí většina fanoušků nechává pod fotkami obdivné komentáře, najde se i hromada nepřejících, kteří její obočí považují za otřesné.


Comment your zodiac sign

Příspěvek sdílený SOPHIA HADJIPANTELI (@sophiahadjipanteli),













Domů
Sdílet
Diskuse