Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. srpna 2017 10:38
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Cindy chce vypadat jako sexuální panenka. Na svou proměnu už vynaložila více než 10 000 eur

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let
a chci zobrazit obsah
zpět na hlavní stránkuZpět

31letá žena má přitom dvě děti.

Na světě žijí různí lidé, kteří dělají pozoruhodné věci. Seznam se s Cindy Moore. Třicetiletá Američanka z Manchesteru si bez jakékoliv předehry rozmyslela, že by bylo super, kdyby vypadala jako sexuální panenka. Rozhodla se tak podstoupit extrémní přeměnu, ale ještě není zdaleka hotová a svůj současný vzhled vůbec nepovažuje za dokončený.

Cindy má ráda strojený a falešný vzhled, což je pravděpodobně důvodem její radikální proměny. Kdysi patřila mezi objemnější lidí, zejména kvůli porodu, kvůli srdečním problémům se však rozhodla zhubnout. Ve finále se zhubla 31 kilogramů, procházela si dietami a cvičila sedm dní v týdnu. Na svou proměnu na sexuální panenku dala dvanáct tisíc dolarů. Ty většinou putovaly na plastické operace prsou, prodlužování vlasů a zvětšování rtů třikrát každý měsíc. Svůj jedinečný nový vzhled zakončila novým autem s poznávací značkou „Doll“, tedy panenka.

Tím však její operace neskončila. Cindy chce ještě další operaci prsou a uvažuje i nad odsaním tuku z břicha. Její prsa měla kdysi velikost A, dnes už překonala F. Botox na kůži prý nepotřebuje, protože, jak sama tvrdí, její pokožka je ve velmi dobrém stavu. „Rozhodně mám před sebou ještě dlouhou cestu. Snažím se shodit ještě víc hmotnosti a vypadat víc jako sexuální panenka. Vždy se mi líbilo, když jsem podobný look pozorovala na ostatních lidech. Myslím, že je to dělalo pěknými."

 
Její kuriózní přeměna však nezačala nedávno - umělý vzhled sama propagovala už v devatenácti. Tehdy se však rozešla s přítelem, který jí na krku nechal dvě malé děti. Její sen tedy téměř definitivně padl, ale teď o jeho splnění znovu zabojovala. Cindy je předmětem mnoha internetových hádek, především nastoluje téma, zda je její divoká přeměna vhodná pro výchovu dvou mladých dětí.

Domů
Sdílet
Diskuse