Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. srpna 2017 10:52
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

72letá babička se provdala za mladého Nigerijce a utratila životní úspory za 2 měsíce. Jejich láska vznikla na Facebooku

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Angela je se svým novým manželem šťastná.

Lásce se nedá poručit a pokud se v tvém životě náhle objeví, existuje jen velmi malá pravděpodobnost, že se jí budeš moci vyhnout. Do stejné situace se prý dostala i 72letá babička Angela Nwachukwu, která po svém posledním nezdařeném manželství byla smutná natolik, že když si na Facebooku našla žádost o přátelství od nigerijského muže jménem CJ, přijala ho a začala s ním konverzovat. I přes vyšší věk se nebojí využívání moderních technologií, což může být jeden z důvodů, že si s 27letým Nigerijcem porozuměla a po třech měsících už směřovala do města Laos, aby se s ním poprvé v životě setkala a rovnou se za něj i vdala.

Babička tvrdí, že nejde o žádné fingované a podvodné manželství, protože ona moc peněz nikdy neměla a už ani mít nebude, protože za poslední tři měsíce stihla utratit celé své životní úspory na to, aby svému novému manželovi pomohla získat víza do Spojeného království. Nigerijec CJ ji měl okouzlit inteligencí, ale úsměvem a krásným tělem, které si babička rychle zamilovala a v konverzacích na Facebooku přeskočila jiskra téměř instantně. Utracených téměř 25 tisíc eur ji zatím nemrzí, protože je stále beznadějně zamilovaná, ale její manžel, se kterým se rozvedla před 18 lety, už médiím řekl, jak je Angela naivní a opět se nechala nachytat vychytralým mužem, který ji chce jen zneužít, aby se legálně dostal do Spojeného království.


Domů
Sdílet
Diskuse