Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. srpna 2017 0:27
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Z černé kůže na bílou. Američan se roky bělil a tvrdí, že teď vypadá mnohem lépe

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ano, v dnešní době se lidé mění z černochů na bělochy.

V době, kdy začíná být změna pohlaví vnímána jako běžná, bys čekal, že už s tmavší pletí nebude mít nikdo problém. Paradoxně však nevyhovovala 28letému Američanovi. Jednoduše se mu nelíbilo, jak vypadá, a tak se rozhodl, že roky svého života věnuje změně barvy své kůže. Mladý Fraink White prohlásil, že si s touto myšlenkou pohrával už od dětství a je rád, že to konečně zvládl.

Fraink chtěl barvu původně jen trochu zjemnit, nakonec se však barvou kůže proměnil v bělocha. Fraink si v procesu všiml, že vůbec nejde o veřejností rozebírané téma, načež se rozhodl, že bude perfektní, když bude o jeho unikátní cestě informovat lidi na jeho YouTube kanálu, který si ze záhadných důvodů získal desetitisíce odběratelů. Fraink tvrdí, že si kůže bělil bezpečným a plně přírodním způsobem. Není však žádným tajemstvím, že Fraink ke změně používal běžnou strategii, a sice flaštičky peroxidu vodíku, které zjemňoval papájovým olejem a kyselinou kójovou, která se získává z plísně.

Podpořený svým úspěchem se rozhodl založit vlastní značku produktů určených k bělení kůže jménem Whitenicious spolu s jeho manželem. Fraink je totiž homosexuál. Sám tvrdí, že je s výsledkem mimořádně spokojený a že rozhodně vypadá lépe než předtím. Zároveň se nebojí o své zdraví, i když ho tisíce diváků upozorňují. Mimochodem, Frainkova DNA stále nese genetickou informaci černocha, jeho potenciální dítě tak z Frainkovy strany geny bílé kůže rozhodně nedostane.

Domů
Sdílet
Diskuse