Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. srpna 2017 16:14
Čas čtení 0:00
Tomáš Macho

Stará Taylor Swift je mrtvá, vzkazuje zpěvačka v novém videoklipu plném narážek na Kanyeho Westa

HUDBA
Uložit Uložené

Popová hvězda se vrací po třech letech.

"I feel like me and Taylor might still have sex. Why? I made that bitch famous." Takto zní známé bary z Kanyeho písně Famous nacházející se na posledním, několikrát opravovaném albu The Life of Pablo. Spolu se svým slovník útokem nám Kanye v doprovodném videoklipu dopřál i pohled na nahé tělo někoho, kdo se až náramně podobá Taylor a zde zřejmě pohár trpělivosti samotné zpěvačky přetekl. Po necelých třech letech tak Taylor opět obohacuje svoji diskografii a zveřejňuje první track z nadcházejícího alba Reputation.

Jak ukazují první sekundy, Taylor částečně změnila svůj styl a vypadá to, že někteří fanoušci budou zklamáni. Usuzujeme tak alespoň z klipového intermezza, ve kterém zpěvačka říká, že původní, stará Taylor je již mrtvá. A ačkoli v některých pasáží skladba připomíná agresivnější pasáž z High School Musical, jistě si najde své posluchače. O tom svědčí minimálně statistika téměř 20 000 000 zobrazení za méně než 24 hodin.
 
Narážky na Kanyeho Westa a Katy Perry jsou bez přímého jmenování dostatečně zřejmé a jejich kadence naznačuje, že se jedná o popový diss, pokud to tak můžeme nazvat. Samotný videoklip si za své kvality zaslouží hlubokou poklonu. S rozpočtem se určitě nešetřilo, o čemž se velmi rychle přesvědčíte v prvních záběrech. Album Reputation již má pevně stanovené datum vydání na 10. listopadu


Domů
Sdílet
Diskuse