Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. srpna 2017 21:14
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Muž předstíral, že je členem Mayweatherova týmu a dostal se do VIP zóny přímo u ringu. Na legendární večer nikdy nezapomene

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Šikovný manévr ho dostal do nejvyšší společnosti.

Lístky na zápas mezi Mayweatherem a McGregorem se prodávaly za tisíce dolarů, a pokud chtěl člověk zápas vidět přímo od ringu, musel si připravit i desítky tisíc. Netýkalo se to však Olivera Regise, obyčejného chlapíka bez jakýchkoliv zvláštních konexí na velká jména amerického showbyznysu, který si jako každý návštěvník koupil lístek na zápas za více než 50 tisíc korun a potom v té pravé chvíli využil menší zmatek v aréně na to, aby proklouzl přes bezpečnostní službu.

Oliver se přimotal do týmu asistentů Floyda Mayweathera procházejících do VIP zóny, a i když je obrovským fanouškem Conora McGregora, v ten moment mu to bylo úplně jedno. Díky investovaným penězům a šikovnému manévru se už brzy fotil s hvězdami jako Mike Tyson, Gerard Butler či Demi Lovato a zápas sledoval ve společnosti zmiňovaného legendárního boxera či LeBrona Jamese, takže na svůj večer v T-Mobile aréně jen tak určitě nezapomene.








Domů
Sdílet
Diskuse