Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2017 19:33
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Nový deptající televizní experiment psychicky zlomil ženu po 4 hodinách. Ostatní se tak tak udrželi při smyslech

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Lidské mysl potřebuje neustále nové a nové podněty.

Máš v sobě dostatečnou sílu na to, abys zvládl přežít pět dní kompletně odříznut od civilizace v silně osvětlené místnosti? Zajímavý experiment televize Channel 5 s názvem In Solitary: The Anti-Social Experiment umístil pět lidí do zmíněných místností, mezi nimi i moderátora George Lamba, a odborníci za stěnami pak čekali, jak se lidská mysl vypořádá s nedostatkem podnětů a komunikace s lidmi. Lloyd si chtěl v izolaci odpočinout od digitálního světa, Lucie zase od rozvráceného manželství a Charmayne měla pocit, že toho k životu mnoho nepotřebuje.

Nový deptající televizní experiment psychicky zlomil ženu po 4 hodinách. Ostatní se tak tak udrželi při smyslech
Zdroj: Channel 5

Právě Charmayne, která v pracuje jako sestřička, zmáčkla „panické tlačítko“ už po čtyřech hodinách a odmítla dále pokračovat, zatímco ji nahradila svobodná matka Sarah. Po 23 hodinách se vzdal i moderátor George Lamb, ale Lloyd, Lucie i Sarah nakonec vydrželi celých pět dní a po skončení se shodli, že z nich experiment udělal lepší lidi. Lloyd si čas krátil konverzacemi s kamerou, Lucie se zase věnovala umění, a i když Sarah v jednom bodě zvracela a bála se lidí, kteří chtějí vniknout dovnitř a ublížit jí, vše nakonec dobře dopadlo.

Domů
Sdílet
Diskuse