Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2017 14:10
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Internet momentálně ovládá chytlavé meme zadaného muže prohlížejícího si cizí slečnu. Je použitelné skoro na každou situaci

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nevinné fotografie, které ovládly internet za pár dní.

Španělský fotograf Antonio Guillem ani netušil, že se z jeho fotografií jednou stane oblíbené internetové meme. Všechno to začalo fotkou s trefným názvem „Disloyal Man Walking With His Girlfriend and Looking Amazed at Another Seductive Girl“ zobrazující muže ohlížejícího se za krásnou slečnou vypadající téměř na chlup stejně jako jeho rozzlobená přítelkyně. Bizarní fotografie si rychle získala tisíce příznivců a zůstával na ní dostatek prostoru k tomu, aby ji lidé mohli začít kreativně upravovat a doplňovat.

Scéna se proto stala vtipnou metaforou na téměř jakoukoliv situaci v našich životech, od poohlížení se po nových knihách, i když jich máme doma ještě hromadu nepřečtených, až po pohled dnešní kapitalistické mládeže na socialismus. Španěl sice zřejmě nezamýšlel, že získá popularitu takovýmto způsobem, ale určitě si nestěžuje, protože jeho fotografie nyní najdeš úplně všude. Fotografie se stejným motivem přitom není jen jedna a Antonio jich v různých momentech pořídil ještě mnohem více, což uvidíš na konci článku.


Moje žena a holka s dobrým zadkem.


Psi versus lidé.


Nedotčené knihy doma versus nové knihy v knihkupectví.


Bez komentáře.


Mládež na hranici socialismu a kapitalismu.


Jedna zmrzlina versus druhá zmrzlina.


Harry a Ron s Hermionou versus nebezpečné situace.


Integrita mých novin a fotky Spider-mana.


Nedokončená hra proti nové hře.


Pohled do života krále Jindřicha VIII.


Tag that Aawara dil fhek aashiq

Příspěvek sdílený DekhBhai Funny Bollywood Meme (@_dekhbhai_),



Domů
Sdílet
Diskuse