Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2017 22:47
Čas čtení 0:00
Ivan J.

Chtěl se jen dostat ke svému idolu, ale ochranka ho odstrčila. Messi si toho však všiml a malému fanouškovi splnil sen

SPORT ARGENTINA
Uložit Uložené

Hvězda Barcelony nezapomíná ani na své fanoušky.

Jelikož v současnosti probíhá reprezentační přestávka, po delší době můžeme opět vidět ty nejlepší hráče v národním dresu. Jedním z nich je i Lionel Messi. Hráč Barcelony se momentálně připravuje s argentinskou reprezentací na kvalifikační zápasy o postup na mistrovství světa v Rusku v roce 2018. Argentinu čeká utkání proti Uruguayi v jejich hlavním městě Montevideu. A i přesto, že se jedná o mimořádně důležitý duel, hvězdný hráč si stále dokázal najít čas pro své fanoušky.

Poté, co vystoupil z týmového autobusu a zamířil do hotelu, spatřil, že ochranka vyhání pryč mladého fanouška snažícího se dostat ke svému idolu. Argentinec ihned zasáhl a lidem přítomným kolem sebe řekl, ať útlého podporovatele přivedou. Následně mu Messi kromě úsměvu a fotky věnoval i zážitek na celý život. Samotný Lionel Messi tak znovu dokázal, že je nejen výborný fotbalista, ale i skutečný džentlmen a na své fanoušky nezapomíná.

Domů
Sdílet
Diskuse