Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2017 21:46
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nic jsi nedokázal, celý život žiješ v tatínkově stínu a jezdíš v jeho autě. Rytmus představuje videoklip k Povolanie syn

HUDBA
Uložit Uložené

Rytmus nečekaně vydává klip ke skladbě ze svého posledního sólového alba Krstný otec.

Když vydal Rytmus své zatím poslední sólo, naštěstí se našli i tací, kteří jeho snahu o multižánrovost pochopili a neutíkali hned do komentářů psát, jak jim chybí E.R.A. nebo Bengoro. Krstný otec je album pro fanoušky Rytmusovy tvorby, ne rapu jako takového, ale pochopitelně je vše postaveno právě na žánru, který je mu nejbližší. Třetina Kontrafaktu nám už nejednou dokázala, že hranice v hudbě je třeba bourat, ne stavět a za vše mluví i jeho chystaný koncert s orchestrem. Jeho vystoupení před tisíci fanoušky v bratislavské Inchebě proběhne 26. prosince a protože je k dispozici ještě pár posledních lístků, stále máš možnost být při tom, jak bude Paťo Mirga přepisovat historii.

Album Krstný otec však nezmiňujeme jen tak náhodou, právě naopak. Dnes se k němu totiž vrací i sám autor, a to při příležitosti vydání videoklipu k jedné z nejoblíbenějších skladeb – Povolanie syn. Vizuální zpracování takto tematické záležitosti určitě nebylo jednoduché, ale režisér Pepe Ehrenberger zvládl svou roli více než dobře a díky kvalitnímu obsazení se díváme na videoklip, který si s radostí pustíš i vícekrát. Hudbu doplnil dvorní Maiky Beatz a my už snad ani nemáme co dodat. Prosím.

Domů
Sdílet
Diskuse