Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2017 20:23
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Během koncertního víkendu bylo vykradeno pražské Ty Nikdy studio, odkud zmizla i drahá technika. Pomoci můžeš i ty

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Krádeže jsou sice v českém hlavním městě na denním pořádku, ale v tomto případě by mohl být pachatel s pomocí fanoušků identifikován.

Bohužel nadpis tohoto článku nebyl v žádném případě zavádějící a Ty Nikdy studio bylo opravdu vykradeno. Podle slov samotného Idey se kluci tradičně vydali na náročný koncertní víkend, ale návrat už tak příjemný nebyl. Když dnes ráno vešel do studia a zároveň skladu, kde pochopitelně tráví většinu svého pracovního času, naskytl se mu nepříjemný pohled na zničené místnosti. Asi nemusíme vysvětlovat, že vybavení studia je standardně záležitostí několika desítek až stovek tisíc korun a vědom si toho byl i zloděj, který si s sebou odnesl vše vzácné. No a zároveň se dá předpokládat, že jeho motivací nebyla tvorba kvalitní muziky.

Během koncertního víkendu bylo vykradeno pražské Ty Nikdy studio, odkud zmizla i drahá technika. Pomoci můžeš i ty

Rádi bychom tedy využili toho, že v řadách našich čtenářů máme i fanoušky Ty Nikdy, kteří budou ochotni pomoci. V případě, že některou z níže uvedených věcí uvidíte v některém z pražských nebo možná i jiných českých bazarů, určitě se neváhejte ozvat ať už nám nebo přímo do Ty Nikdy na [email protected]Nejsmutnější je, že zloděj ukradl i samotná data, hudbu a hudební projekty, které mají nevyčíslitelnou hodnotu.

„Nekdo nam vykradl label studio a mimo toho, ze mi vzal to, co nejde vycislit (hudba + projekty), vzal i tyhle veci. Prosim vsechny, co nam budou chtit pomoct, tak sledujte bazary, hlavne zeleny predzesilovac Joemeek One Q, tech moc neni a nikde na bazarech moc nejsou + iMac 27" (late 2011). Ma dost specifickou zavadu a to je "nacernala" obrazovka v levem dolnim rohu. Diky za sdileni a za jakoukoliv pomoc. ->>>> [email protected]

Během koncertního víkendu bylo vykradeno pražské Ty Nikdy studio, odkud zmizla i drahá technika. Pomoci můžeš i ty

Domů
Sdílet
Diskuse