Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. září 2017 14:46
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Na sáček s MDMA napsal své jméno, kdyby ho náhodou na festivalu ztratil. Našla ho policejní hlídka

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Australský festival přinesl mimořádně úsměvný moment.

Na konci srpna se v australském Queenslandu konal festival Maroochydore Music and Visual Arts Festival. Pobavit se tam přišlo více než 6 300 návštěvníků a minimálně jeden z nich se svou vlastní hloupostí inkriminoval přímo před policií, protože si na festival přinesl i sáček s MDMA. Na tom by možná na festivalech nebylo nic zvláštního, kdyby si ho nepodepsal a nepřipsal i telefonní číslo pro případ, že by ho někde ztratil.

V opojení hudební a drogové zábavy mu nakonec pytlík skutečně někde vypadl a našli ho ti nejméně povolaní lidé, protože pytlík objevila rovnou policejní hlídka a vyšetřování skončilo ještě dříve, než vůbec začalo. Díky telefonnímu číslu i jménu již policisté neměli problém vyhledat a vyslechnout majitele sáčku, který nyní čelí obvinění z přechovávání návykových látek a na svůj geniální nápad bude zřejmě ještě dlouho vzpomínat. Jediná pozitivní zpráva je možná ta, že během konání festivalu policisté zadrželi více než 50 lidí kvůli různým skutkům spojených s drogami, takže alespoň nebyl jediným. Na pytlík s drogami si však nikdo kromě něj své údaje nenapsal.  

Na sáček s MDMA napsal své jméno, kdyby ho náhodou na festivalu ztratil. Našla ho policejní hlídka
Zdroj: Queensland Police
Domů
Sdílet
Diskuse