Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2017 11:28
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Brazilský pilot sdílí na Instagramu fenomenální fotografie. Mnozí stále nedokáží pochopit, že jeho selfies jsou fotomontáže

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Díky upraveným fotografiím se naklání z kokpitu přímo ve vzduchu.

Brazilský pilot s instagramovým jménem PilotGanso není právě nejaktivnějším uživatelem této sociální sítě, ale jeho fotografie stojí za to. V kokpitu Boeingu 737-80 brázdí známé světové destinace a nově se mu podařilo nechtěně dostat až do médií, protože mezi jeho 50 tisíci followery se našlo až příliš velké množství lidí, kteří nedokážou pochopit psané slovo a jeho selfies mu odmítají uvěřit.

Ganso si na Instagram občas přidává fotografie toho, jak se naklání ven z kokpitu nad New Yorkem, Dubají či brazilským Riem a i když pod tyto příspěvky dopisuje „Photoshop Mode: On“, v komentářích bys našel stovky zmatených lidí s otázkami, zda to není nebezpečné. Není mezi nimi ani nedostatek ověřených ničitelů mýtů, kteří na fotografiích vyšetřují každý stín, aby všem dokázali, že je fotka upravovaná, i když to samotný autor napsal hned v popisu. Ganso kromě záběrů z kokpitu přidává i momentky ze svého volného času a pokud ti je brazilský pilot sympatický, mezi jeho fanoušky se můžeš přidat i ty.

Domů
Sdílet
Diskuse