Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2017 10:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nejlepší záběry Google Street View z východní Evropy: Prodej zbraní, krádeže, rvačky i prostituce na snímcích dostupných pro celý svět

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Rusko opět nezklamalo, ale mnozí by mohli očekávat, že to bude ještě horší.

Funkce Google Street View je součástí nejpoužívanějších map už několik dlouhých let, během kterých stihla pomoct mnohým z nás při orientovaní se v městech a na místech, kde jsme předtím nikdy neboli. Mnozí určitě ví, že za samotnou realizací se ukrývá spousta práce a najetých kilometrů ve speciálních autech vybavených 360 stupňovou kamerou, které však ve výsledku přinesly nejen možnost pohybovat se virtuálním prostorem, ale řidiči dokázali zaznamenat i nespočetné množství vzácného materiálu v podobě snímků lidí v těch nejbizarnějších situacích. 

Ještě v minulém roce jsme vám přinesli tento článek, ve kterém se nacházelo množství vtipných fotografií z celého světa a dnes tu máme další dávku, tentokrát z divokého Ruska, resp. východní Europy. Asi nikoho nepřekvapí, že na většině snímků úřaduje alkohol, ale kromě opilých Slovanů v těch nejzvláštnějších situacích se Googlu podařilo zaznamenat například i prodej zbraní, luxusní děvy prodávající své tělo či krádež auta. 

Domů
Sdílet
Diskuse