Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. září 2017 22:33
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Cristiano Ronaldo si zkracuje čekání na nové Bugatti specifickým Ferrari v ještě specifičtější konfiguraci

TECH FERRARI
Uložit Uložené

Známý fotbalista opět rozšiřuje svůj vozový park.

V případě vrcholových sportovců je zvykem, že jejich vydělané peníze ve velké míře putují do rozšiřování vozového parku všelijakými exkluzivními kousky. Pěkným příkladem je i fotbalista Cristiano Ronaldo, který se na svých sociálních sítích vskutku často pyšní novými čtyřkolovými přírůstky. Navíc portugalský rodák rozhodně patří k těm, co si na drahé oře potrpí nejvíce. Ve spojení s jeho jménem se přitom poslední dobu ve velkém hovoří zejména o 1500koňovém Chironu, jelikož nedávno na povrch vyšla informace o tom, že patří mezi velmi úzkou smetánku čekající na doručení nového Bugatti. Na to si bude muset ještě chvíli počkat, protože k jeho výrobě ve smyslu pořadníku zatím nedošlo. 

Čekání si však očividně zkracuje jinou hračkou – na Instagram se totiž pochlubil svým novým Ferrari F12tdf. Jde o speciální variantu dobře známé F12, tedy odlehčená a výkonnější verze, která vznikne v omezeném počtu pouze 799 kusů. Pod jeho přední kapotou bije atmosférický dvanáctiválec s výkonem 574 kW/780 koní a 705 Nm.

Doporučeno
RECENZE: Ferrari je první velké zklamání v tomto roce RECENZE: Ferrari je první velké zklamání v tomto roce 5. ledna 2024 14:05

Fotbalistův exemplář se však pyšní velmi specifickou konfigurací, neboť si nechal objednané TDF individualizovat v rámci dvorního programu Tailor Made. Výsledkem je netypicky rudý lak, zakázkové karbonové detaily a dekory nebo černé disky a žluté třmeny brzd. Na závěr zmiňme rychlostní parametry – F12tdf zrychlí na stovku již za 2,9 sekundy, přičemž maximální rychlost je přes 340 km/h. Odhadnout cenu je obtížné, základní provedení ale startuje na částce kolem 8 milionů korun bez daně.

Arrived

Príspevok, ktorý zdieľa Cristiano Ronaldo (@cristiano),

Domů
Sdílet
Diskuse