Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2017 18:34
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Sexuální panna reaguje na lidský dotek a pamatuje si, jak se k ní chováš. V Rakousku je muži začínají upřednostňovat před ženami

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Samantha využívá pokročilých technologií a muži ji mají rádi.

Naše společnost se dostala do bodu, ve kterém stále více lidí preferuje intimní zážitek s inteligentní robotickou sexuální panenkou než se skutečným člověkem. Nejnovější vychytávka v robotickém průmyslu se jmenuje Samantha the Sex Doll a na nedávném festivalu Ars Electronica Festival v rakouském Linci zaujala stovky zájemců a zvědavců. Samantha není pouhou panenkou, protože obsahuje i umělou inteligenci a dokáže se přizpůsobovat situaci, v níž se právě nachází. Panenka umí zareagovat na lidský dotek, člověka nemá problém obejmout a díky propracovanému systému zvládá i vzdychat, přičemž má schopnost zapamatovat si osoby, se kterými se již dostala do styku.

 

Samantha s lidmi komunikuje podle toho, jak se k ní v minulosti chovali, takže nepříjemné chování z tvé strany bude odměněno i negativním přístupem ze strany panenky. Při něžných dotecích prsou reaguje panenka vzdycháním a dokonce je naučená replikovat ženský orgasmus. Kromě toho umí Samantha položit i pár základních otázek jako „jak se máš?“ a její tvůrce Sergi Santos je s ní velmi spokojen. I když je trh se sexuálními panenkami ještě v plenkách, ze svého sídla v Barceloně už Sergi prodal 15 panenek a zákazníky neodradila ani cena ve výši 3 700 eur (zhruba 97 tisíc korun). Přítomnost Samanthy na festivalu v rakouském Linci přitom nebyla úplně náhodná, protože zejména v Rakousku se v posledním období dočkaly sexuální panenky takové obliby, že muži v nevěstincích občas preferují právě robotickou panenku před zážitkem se skutečnou ženou.


Domů
Sdílet
Diskuse