Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2017 14:19
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

iPhone 8, iPhone 8 Plus a iPhone X. Názvy další generace iOS smartphonu unikly pár hodin před představením

TECH
Uložit Uložené

Začíná to vypadat zajímavě.

Zpočátku to vypadalo tak, že tento rok uvidíme iPhone 7s, iPhone 7s Plus a iPhone 8, ale jak se postupem času ukázalo, 12. září nastane trošku odlišná situace. Díky šikovnému softwarovému vývojáři vyplavaly na povrch názvy, které se od těch původních liší jak v číslech, tak i v písmenech, jelikož už neobsahují sedmičku ani mezigenerační "s". 

Web The Guardian mluví o iPhonu 8, iPhonu 8 Plus a taktéž o pokročilém iPhonu X, což je špičkově vybavený model s displejem přes téměř celou přední stranu. Za samotným únikem však stojí uživatel sociální sítě Twitter s nickem Steve T-S, protože když objevil všechny tři zmíněné názvy ve zdrojovém kódu, ihned se o ně podělil se širokou veřejností.

Představení nových iPhonů proběhne už v úterý večer, takže určitě nezapomeň sledovat Refresher, kde najdeš všechny důležité informace na jednom místě.

Domů
Sdílet
Diskuse