Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2017 17:24
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Make-up umělkyně psychicky deptá lidi trpící nechutnou fobií. Trypofobie jim při pohledu na její upravené ruce způsobuje nevolnost

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let
a chci zobrazit obsah
zpět na hlavní stránkuZpět

Bridgette pokryla své ruce materiálem pro všechny trypofobiky.

Velkolepá kampaň na nejnovější sérii hororového seriálu American Horror Story inspirovala i znechutila statisíce lidí. Kampaň začala už před více než měsícem a postupně se na sociálních sítích objevovaly fotografie plné nekonečných dírek vyvolávajících v lidech nepříjemné pocity. Iracionální strach z dírek se nazývá trypofobie, a i když by se na tebe většina lékařů zřejmě jen zmateně dívala, když bys po nich chtěl lék, jde o skutečnou fobii, při které lidé zažívají všemožné symptomy od svědění přes bolest hlavy až po závratě.


Na sociálních sítích se díky inspiraci trypofobií podařilo zaujmout tisíce uživatelů jedné talentované make-up umělkyni jménem Bridgette Trevino. Bridgette strávila pár hodin ze svého času prací na úpravě rukou, aby z nich udělala orgán pokrytý desítkami dírek připomínajících včelí úl. Svůj nový výtvor, stejně jako hromadu předchozích, pak nahrála na svůj Facebook, ale ani v nejkrásnějším snu nečekala, že její fotografie během několika dní obletí celý svět a odrazilo se to samozřejmě i na počtu lajků a sdílení. Bridgette má s makeupem v kombinaci s hororovými zraněními bohaté zkušenosti a její trypofobický počin definitivně patří mezi ty nejlepší.

Domů
Sdílet
Diskuse