Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2017 17:24
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Make-up umělkyně psychicky deptá lidi trpící nechutnou fobií. Trypofobie jim při pohledu na její upravené ruce způsobuje nevolnost

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Bridgette pokryla své ruce materiálem pro všechny trypofobiky.

Velkolepá kampaň na nejnovější sérii hororového seriálu American Horror Story inspirovala i znechutila statisíce lidí. Kampaň začala už před více než měsícem a postupně se na sociálních sítích objevovaly fotografie plné nekonečných dírek vyvolávajících v lidech nepříjemné pocity. Iracionální strach z dírek se nazývá trypofobie, a i když by se na tebe většina lékařů zřejmě jen zmateně dívala, když bys po nich chtěl lék, jde o skutečnou fobii, při které lidé zažívají všemožné symptomy od svědění přes bolest hlavy až po závratě.


Na sociálních sítích se díky inspiraci trypofobií podařilo zaujmout tisíce uživatelů jedné talentované make-up umělkyni jménem Bridgette Trevino. Bridgette strávila pár hodin ze svého času prací na úpravě rukou, aby z nich udělala orgán pokrytý desítkami dírek připomínajících včelí úl. Svůj nový výtvor, stejně jako hromadu předchozích, pak nahrála na svůj Facebook, ale ani v nejkrásnějším snu nečekala, že její fotografie během několika dní obletí celý svět a odrazilo se to samozřejmě i na počtu lajků a sdílení. Bridgette má s makeupem v kombinaci s hororovými zraněními bohaté zkušenosti a její trypofobický počin definitivně patří mezi ty nejlepší.

Domů
Sdílet
Diskuse