Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. září 2017 12:23
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Fanoušek kempuje před Apple prodejnou 10 dní, aby si nový iPhone koupil jako první. Místo by nevyměnil ani za 50 tisíc dolarů

ZAJÍMAVOSTI IPHONE
Uložit Uložené

Oddanost značce Apple přinutila Mazena kempovat na ulici v Sydney.

Láska k výrobkům spoločnosti Apple začala 20letému studentovi Mazenu Kourouchemu prerůstat přes hlavu už před dvěma roky. Jako student na University of New South Wales, programátor a tvůrce na YouTube šel svůj čas strávit efektivně a v roce 2015 se stal přibližně 100. člověkem, který si mohl koupit nový iPhone přímo v prodejně Apple v Sydney. Minulý rok se vyhecoval ještě více a po dnech čekání nakonec skončil 3. v pořadí s novým mobilem v ruce, jenže tento rok zamířil ještě výše a navzdory tomu, že je teprve 12. září a iPhone po svém dnešním představení půjde do prodeje přibližně 22. září, Mazen už kempuje před Apple prodejnou a vše zaznamenává pro své diváky na internetu.


Mnozí lidé z jeho okolí si myslí, že je obyčejný blázen, ale Mazen své čekání popisuje jako investici do budoucnosti. Díky publicitě totiž očekává nárůst odběratelů na YouTube a místo by nevyměnil ani za 50 tisíc dolarů. Mazen se před obchodem střídá se svými dvěma kamarády, protože mezitím musí chodit i na přednášky. O novém smartphonu při příležitosti 10. výročí si myslí, že bude perfektní a nejvíc se těší na rozpoznávání tváře a prodlouženou výdrž baterie. Pokud je podle něj člověk obrovským fanouškem iPhonu, nezáleží mu na nových funkcích a cenovce, a koupí si ho i tak, což plánuje okamžitě po uvedení do prodeje udělat i on.  

Domů
Sdílet
Diskuse