Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2017 16:00
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Conor McGregor se na Ibize zamiloval do jachty ruského miliardáře za 400 milionů eur. Považuje ji za tu nejlepší motivaci

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Irsky bojovník dostal pořádnou dávku motivace.

Ruský miliardář Andrej Melničenko patří mezi nejbohatší lidi na světě a se svým majetkem v hodnotě více než 11 miliard eur vlastní i nejexklusivnější jachtu na světě. Plavidlo s názvem Sailing Yacht A ho stálo přibližně 400 milionů eur a jen před pár hodinami se objevilo u španělského ostrova Formentera, kde se shodou okolností nachází také Conor McGregor a užívá si zasloužené volno po zápase s Mayweatherem. Ostrov připomínající karibskou atmosféru je vyhledávaným místem pro miliardáře i celebrity, a tak není pochyb o tom, že Conor i Melničenko si tam své místo našli.
 
Irský bojovník si poslední dny užíval sluneční paprsky a průhlednou vodu na člunech i větší jachtě, ale když spatřil nejdražší jachtu na celém světě, následovalo několik fotografií toho, jak si ji prohlíží z každé strany. Obdivoval každý detail a snažil se na skútru dostat co nejblíže. Rozplýval se nad názvem Sailing Yacht A, což je podle něj znakem toho, že majitel této jachty se už ve svém životě nemusí starat o vůbec nic. Celý zážitek s nejdražší jachtou na světě zhodnotil tak, že jde o nejlepší motivaci, jakou mohl kdy dostat a nezapomněl připojit ani metaforu o svém břiše plném peněz. Nedávno se na fotografii pochlubil svým „wealth belly“, ale při pohledu na jachtu konstatoval, že od „wealth belly“ je ještě daleko a zatím je pouze „rich fat“. V budoucnu proto bude nadále dřít a pokud se mu to podaří, možná si podobnou jachtu někdy obstará i on.

Domů
Sdílet
Diskuse