Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. září 2017 13:30
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Game of Thrones bude mít natočeno více konců. Ani úniky scénáře či epizod nebudou schopny odhalit, který závěr bude ten pravý

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

HBO se chce u poslední série pojistit před úniky.

Seriál Game of Thrones jen nedávno uzavřel svou sedmou sérii a štáb společně s herci se už připravují na natáčení té úplně poslední. Sedmá série s sebou přinesla několik překvapení a kromě nadšených hodnocení i kritiku, ovšem obrovským negativem během jejího vysílání byly neustále úniky informací. Hackerské útoky, zdroje z produkčního týmu i samotné HBO zveřejňovaly informace o celé sedmé sérii týdny dopředu, takže člověk si mohl přečíst scénář poslední části a mohl se na zhlédnutí jednotlivých epizod vykašlat. 

Před natáčením osmé série se však odehrají změny v bezpečnostním nastavení produkce Game of Thrones a programový ředitel HBO Casey Bloys dokonce prozradil, že tvůrci chtějí únikům informací nejenže zamezit, ale pokud by se objevily, i všechny pořádně zmást. Režiséři budou při natáčení poslední série připravovat několik různých konců, z nichž bude samozřejmě pouze jeden pravdivý a skutečný, a tak budou muset diváci v případě úniku počkat do poslední epizody, aby se přesvědčili, jak seriál skončí.


Domů
Sdílet
Diskuse