Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. září 2017 16:59
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

Kdo podlehne tělu Jennifer Lawrence, stane se její obětí. V sexy thrilleru Red Sparrow se z ní totiž stala nebezpečná špionka

FILMY A SERIÁLY JENNIFER LAWRENCE
Uložit Uložené

Film Francise Lawrence dorazil s oficiální ukázkou.

Jennifer Lawrence již brzy uvidíme v očekávaném hororu Darrena Aronofskho Mother!. Jejím dalším projektem ale bude špionážní thriller Red Sparrow. Jennifer si zahraje špionku Dominiku Egorovu. Kdysi byla talentovanou baletkou, ale zranění ukončilo její další působení. Dominika a její matka čelí nepříjemné a nejisté budoucnosti, Dominika se proto rozhodne vstoupit do Sparrow School, tajné informační organizace, která trénuje mladé lidi, aby jako zbraně používali svá těla a mysli. Postupem času se Dominice podaří vypracovat na jednu z nejlepších agentek Red Sparrow. Do hry však vstoupí záhadný americký agent CIA, který se ji snaží přesvědčit, že důvěřovat může jen jemu. 

Kromě Lawrence se herecky představí i Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker a Jeremy Irons. Režíruje Francis Lawrence, který s Jennifer pracoval na třech filmech ze série Hunger Games. Scénář napsal Justin Haytham (Revolutionary Road) podle knihy Jasona Matthewse. Do amerických kin dorazí Red Sparrow 2. března 2018.

Domů
Sdílet
Diskuse