Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2017 3:42
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Taxikári so zákazníkmi prežívajú šialené zážitky. Delia sa s príbehmi, ako ich pomočil cudzí muž, no dokážu nastúpiť i do zlého auta

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Každé zamestnanie so sebou prináša vtipné príhody a taxikári nie sú žiadnou výnimkou.

Či už máš skúsenosti s prácou čašníka, kde sa denne stretávaš s úsmevnými príhodami od rôznych zákazníkov alebo ti už niekto rozprával o jeho zážitkoch zo zamestnania v call centre, jedno je jasné. Takmer každá práca so sebou prináša kontakt s ľuďmi, ktorý je často veľmi úsmevný. A výnimku v pravidle nepredstavujú ani taxikári, ktorí s každým zákazníkom strávia niekoľko minút. Počas nich sa takmer vždy ľahko vyvinie rozhovor, kedy pasažier zvykne prezradiť nejaké podrobnosti zo svojho života. Nie vždy o to však taxikár stojí a často sa tak dozvedá aj o nechutnostiach či nepríjemných zážitkoch, ktoré má so seba zákazník potrebu dostať. Príhody z taxíkov po celom Slovensku už roky zbiera legendárna facebooková stránka Denník taxikára, kam sa chodia denne zabávať desaťtisíce ľudí, a tak sa k nim pokojne môžeš pridať aj ty.

Domů
Sdílet
Diskuse