Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2017 16:42
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Justin Bieber je obyčejný kus hovna. Marilyn Manson prozradil detaily nepříliš vydařeného setkání se slavným zpěvákem

HUDBA MARILYN MANSON
Uložit Uložené

Manson nešetřil ostrými slovy, která však byla s největší pravděpodobností opodstatněná.

Už v minulém roce se mezi největšími popovými a hiphopovými hvězdami roztrhl pytel s tričky rockových a hardcorových skupin. Jedním z těch nejfrekventovanějších se stala tvář frontmana americké metalové skupiny se stejným názvem, Marilyna Mansona. Trička s jeho podobiznou si tehdy nejvíce oblíbil zpěvák Justin Bieber, pro kterého se staly součástí uniformy k zastávkám největší koncertní šňůry minulého roku,  Purpose Tour. Trička od Fear of God, které celou kolekci zastřešovalo a dostalo právo použít Mansonovu tvář na jejich produktech, se prodávaly během probíhající tour za neuvěřitelných 190 dolarů. Po tomto kroku a několika společných fotografiích to vypadalo na docela vydařenou spolupráci. Ale právě ze záležitostí těchto dvou pánů vzešla v posledním rozhovoru Marilyna Mansona pro Consequence of Sound zajímavá, ještě nikdy nezveřejněná fakta.

Justin Bieber je obyčejný kus hovna. Marilyn Manson prozradil detaily nepříliš vydařeného setkání se slavným zpěvákem
Zdroj: Consequence of Sound.net

Podle slov metalového zpěváka se jejich první setkání okamžitě neslo v nepříliš uctivém směru, kdy měl k němu mladý zpěvák přistoupit v zmíněném tričku s jeho podobiznou a po krátkém úvodním rozhovoru ho šokoval větou: „Díky mně jsi zase relevantní.“ Marilyn Manson však zachoval klid a s umělcem se dohodl na společném vystoupení s jeho hitem The Beautiful People, které se mělo konat druhý den, ale Manson už od začátku neměl v plánu se na zvukové zkoušce ukázat. Dále nazval Biebera „obyčejným kusem hovna, protože měl tu drzost mu něco takového říct.

Marilyn Manson však absolutně nemá problém podpořit mladé umělce. Ve stejném rozhovoru vyzvedl nové album a styl Lil Uzi Verta, který se netají tím, že je jeho obrovským fanouškem. Rozpovídal se o tom, jak se mu líbí Uziho nejnovější album Luv is Rage 2 ve srovnání s předešlými počiny, na kterých však vždy cítil jeho potenciál. „Jako další chce udělat rockové album a já bych byl rád, kdyby se to stalo, protože si myslím, že může vytvořit něco zcela nového,“ dodává slavný zpěvák na závěr.

 

Príspevok, ktorý zdieľa 16 (@liluzivert),

Lil Uziho album Luv is Rage 2 se okamžitě vyšplhalo na nejvyšší příčku v žebříčku Billboard 200, který týdně dokumentuje umístění 200 nejlépe prodávaných hudebních nosičů na území Spojených států amerických. Na albu se nachází i jeho největší a nejdůležitější hit dosavadní kariéry XO Tour Llif3. Nejnovějšího alba Marilyna Mansona se dočkáme již za několik dní, přesněji 6. října. Jednou ze zastávek doprovodné tour je také Praha nebo Vídeň.

Domů
Sdílet
Diskuse