Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2017 21:13
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Dave Bautista je v druhom kraťase z Blade Runnera obrovskou horou svalov, ktorá sa nebojí zašpiniť si ruky, aby ochránila slabších

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Krátkometrážny prequel 2048: Nowhere to Run taktiež zrežíroval syn Ridleyho Scotta a jeho príbeh nám tentokrát priblíži postavu menom Sapper.

Po prvom prequelovom kraťase k očakávanému sci-fi Blade Runner 2049, v ktorom nám Niander Wallace s tvárou Jareda Leta odhalil zdokonalený typ poslušných replikantov s označením Nexus 9, konečne uzrel svetlo sveta aj krátkometrážny filmík s poradovým číslom dva. Ten nesie názov 2048: Nowhere to Run, takisto ho zrežíroval syn Ridleyho Scotta, Luke Scott (Morgan, Alien: Covenant - Prologue: Last Supper), no a jeho príbeh sa točí okolo muža menom Sapper (Dave Bautista), ktorý je evidentne na úteku.

Na prvý pohľad síce ide o hrôzostrašnú horu svalov, ako sa však po chvíli ukáže, nájde sa v ňom aj dobro, čo dokazuje napríklad pouličná bitka, do ktorej sa pustil iba preto, aby ochránil slabších. Navyše, v závere kraťasu nám je opäť raz ponúknutá jedna výrazná indícia (prvýkrát sa objavila v traileroch, dala sa ale ľahko prehliadnuť) súvisiaca s jeho pôvodom, takže vám nižšie priložené video odporúčame sledovať iba na vlastnú zodpovednosť. Na ktorú postavu by podľa vás mohol byť zameraný tretí a zároveň posledný kraťas? Zatiaľ sme nevideli žiadny so ženskou hrdinkou, takže taká Ana de Armas či Robin Wright by rozhodne potešili, čo poviete?

Domů
Sdílet
Diskuse