Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2017 17:46
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Multitalentovaná Emily Ratajkowski navrhla kolekciu kabeliek pre francúzsky label The Kooples, ktoré si môžeš kúpiť už teraz

MÓDA
Uložit Uložené

Skvelá kolekcia pozostáva z niekoľkých rôznych veľkostí tašky a farieb.

Modelka Emily Ratajkowski sa počas niekoľkých rokov vyšplhala medzi najslávnejšie ženy v módnom priemysle a svojim štýlom inšpiruje tisíce dievčat po celom svete. Aktuálne prišla mladučká Američanka so svojou vlastnou kolekciou kabeliek pre francúzsky label The Kooples a my musíme uznať, že jej kúsky priam vyrážajú dych. Ako sme uviedli už v popise, kolekcia pozostáva z troch rôznych veľkostí, pričom tá najmenšia, ktorá je viac menej náhradou za peňaženku, bola ohodnotená cenou 298 €. Za stredne veľkú, klasickú kabelku, si pýtajú 348 € a za najväčšiu, ktorá dokáže podľa slov samotnej dizajnérky splniť úlohu malej cestovnej tašky, dokonca 388 €. Kabelky sú vyrobené z jemnej teľacej kože a v závislosti od zvolenej veľkosti sú dostupné hneď v niekoľkých farbách.

Multitalentovaná Emily Ratajkowski navrhla kolekciu kabeliek pre francúzsky label The Kooples, ktoré si môžeš kúpiť už teraz
Zdroj: instagram.com/thekooplesofficial

O svojom novom dizajnérskom počine ti veľmi rada porozpráva aj samotná Emily, ktorú nejaký ten čas neuvidíš s iným kúskom na ramenách alebo v ruke. Niet sa čomu čudovať, jej kolekcia opäť ukázala jej perfektný cit pre minimalizmus a dizajn, a predstavuje priam dokonalú spoločníčku pre dámy všetkých vekových kategórií. Kolekcia sa jej skrátka nadmieru vydarila.

Domů
Sdílet
Diskuse