Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2017 16:58
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Pražský zpěvák Piqi Miqi vypustil video ke své temné baladě. Poslechni si netradiční spojení funku a elektronické hudby

HUDBA ČESKO
Uložit Uložené

Prorazit v cizím jazyce není v českých podmínkách jednoduché. Piqi Miqi je ale talentovaný zpěvák, který by neměl ujít tvé pozornosti.

Piqi Miqi je americký raper a zpěvák nyní působící v České republice. Jeho hudební styl lze definovat jako oldschoolové R’n’B s prvky elektronického soulu, funku a syntetických tónů. Set Your Body Free je název tracku z jeho posledního alba Yesterday Left Last Night, ke kterému dnes vyšel jednoduchý videoklip. 

Je to ponurá milenecká balada, jejíž atmosféra tě okamžitě pohltí. „Bála se ho opustit,“ popisuje text písně Piqi Miqi, který jej napsal poté, co se zamiloval do dívky, která byla ve svém stávajícím vztahu fyzicky zneužívána. A přesně o tom je tato skladba. „Myslel jsem, že by si zasloužila zdravější vztah, ale ona cítila, že neexistuje žádná jiná cesta. Tato píseň představuje emocionální a fyzickou touhu, kterou jsem pro ni měl, ale která se nikdy nenaplnila.

Vychutnej si emocionální krasojízdu v tomto minimalistickém videoklipu:

Domů
Sdílet
Diskuse