Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2017 19:06
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Fobia Kid a Boy Wonder vám naserú do bonboniér. Vypočuj si ich spoločnú novinku Berte to osobne v rámci CBG Štvrtkov

HUDBA
Uložit Uložené

Dočkali sme sa príjemného prekvapenia v podobe spolupráce dvoch kvalitných MCs, ktorí dali dokopy úprimnú skladbu Berte to osobne.

V zatiaľ poslednom rozhovore, ktorý sme uskutočnili tento víkend v rámci release párty Glebovho albumu, nám Fobia Kid prezradil, že prípravy jeho debutového sóla sú v plnom prúde a v priebehu leta sa podstatne posunul napred. Všetko nasvedčuje tomu, že by ho mohol stihnúť vydať ešte tento rok, a tak budeme veľmi zvedaví, s čím čestný člen Comebackgangu príde. V roku 2017 nám zatiaľ predstavil viacero singlov prostredníctvom obľúbeného formátu CBG Štvrtkov, ktoré sa zaslúžene tešili veľkej pozornosti, a tak v tomto trende pokračuje aj dnes. 

Fobia Kid nám predstavuje novinku s názvom Berte to osobne, ktorá je jeho veľmi úprimnou výpoveďou. Okrem neho sa na skladbe objavuje aj Boy Wonder a my túto kombináciu určite berieme všetkými desiatimi. A predpokladáme, že rovnako aj celé slovenské rapové publikum. Hudobnú produkciu dodal DJ Fatte z Ty Nikdy a tu je už samotný výsledok. 

Domů
Sdílet
Diskuse