Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2017 14:12
Čas čtení 0:00
refresher team

Čo by Slováci urobili s 1000 eurami? Niektorí by investovali do masla, iní by odleteli na Bali

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ako sa hovorí, 100 ľudí, 100 chutí.

Na našej facebookovej stránke často zverejňujeme rôzne výzvy. Vždy sa tešíme veľkému záujmu z vašej strany, keďže nás vaše komentáre v redakcii dobre pobavia. Tentokrát sme si pre teba v spolupráci s Tatra Academy pripravili otázku, čo by si urobil s 1000 eurami. A prečo nás zaujíma práve toto? Presne takúto peknú sumu totiž môžeš získať, ak klikneš sem. A keď nebudeš vedieť, čo s nimi, títo Slováci ťa určite inšpirujú. Poďme na to.

Jozef vie, že investícia do vzdelania = investíca do budúcnosti.

Praví muži nevymreli.

Juraj už o pár rokov v rebríčku slovenských milionárov.

Prosím?

Patrik miluje exotické destinácie. My milujeme jeho výplatu.

Perfektná investícia!

Ten pocit, keď na nový smartfón ani 1000 eur nestačí...

Tomáš je ukážkový syn.

Olga, kde prosím za tisícku predávajú kameň mudrcov?

Aspoň na chvíľu.

Sme pozvaní, Jakub?

Čo tak tučnú reťaz?

Dávid, a čo ak by ich Tatra banka vložila na účet tebe?

Áno, ako sme už spomenuli v úvode článku, 1000 eur môžeš teraz získať na stránke Tatra Academy. Stačí, že máš Študentský účet v Tatra banke a do hry na webe Tatra Academy pozveš aspoň troch kamarátov.

Ak si nový klient, platí, že ak splníš úlohy a otvoríš si bezplatný Študentský účet v Tatra banke, na účet ti bude potom pripísaných 30 eur. To ale nie je všetko. Získaš tiež špeciálny Golden Ticket, ktorý ti otvorí cestu k nadpozemským výhram, ako iPhone, MacBook či dron s HD kamerou.

Ak už svoj účet v Tatra banke máš a chceš hrať o zlatý iPhone 7, postupuj nasledovne. Na stránke Tatra Academy si zvolíš možnosť, že už Študentský účet v Tatra banke máš, zaregistruješ sa cez svoj Facebook profil a hráš o skvelý smartfón. Stačí, ak na svojom Instagrame zverejníš svoju fotografiu, na ktorej si odfotený s logom alebo obchodným menom Tatra banky a k postu pridáš hashtag #somtatraacademy. Rovnako si v hre, keď prijmeš pozvanie do súťaže.

 

Tak čo, ideš do toho?

Čo by Slováci urobili s 1000 eurami? Niektorí by investovali do masla, iní by odleteli na Bali
Domů
Sdílet
Diskuse