Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2017 10:00
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Sergei Barracuda je v zóně a představuje první videoklip z chystaného alba Pouliční ekonomická 3

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Ostravský raper překvapuje oznámením dalšího sólového projektu, který spatří světlo světa v příštím roce.

Sergei Barracuda aktuálně zažívá výborné období, a pokud sleduješ jeho sociální sítě, tedy primárně Instagram, máš možnost vidět, že se věnuje aktivně sportu a hlavně tvorbě nové hudby. A dlouhodobě dokonce i jako producent. Společně s kluky z Azurit Kingdom se zároveň chystá na obrovskou AK X Tour při příležitosti desetiletého jubilea existence. Celá organizace probíhá v režii ostravského seskupení, a tak se můžete těšit na obzvlášť kvalitní zvuk během speciální 90minutové show, kde zazní legendární staré věci i nové hity. Na své si tedy přijdeš i v případě, že jsi AK objevil teprve nedávno. Více o tour se už ale dozvíš z tohoto článku.
 
Sergei Barracuda dnes dokazuje svou výbornou formu a představuje nám novinku s názvem V zóně, která je zároveň první plnohodnotnou ukázkou z nového projektu. Jde o třetí pokračování kultovní série alb s titulem Pouliční ekonomická, které se mezi fanoušky dostane v příštím roce. Více informací bohužel zatím nemáme, ale budeme pevně doufat, že se ho dočkáme ještě v první polovině roku. Dnešní skladba přichází hned i s videoklipem, o který se režisérský postaral The most legendary Romeo, autor vizuálu k věci Dáva mi. Co se týče hudební produkce, tu doplnil Dinnero Gotti a tady je výsledek.
 

Domů
Sdílet
Diskuse