Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. září 2017 10:05
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Tajemná a jedinečná krása žen zachycená ve fascinující fotosérii. Příslušnice něžného pohlaví jsou darem z nebes

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Jenna věnovala obrovskou část své tvorby odhalování ženské krásy.

Jen málokterý muž se v ženách vyzná tak, jak to zvládnou ženy samotné. Vhodným příkladem tohoto pravidla je i velmi talentovaná fotografka jménem Jenna Kay, která se ve focení žen opravdu vyzná. Téměř celou svou tvorbu dokonce věnovala zachycování přirozené krásy v ženách a jejich vlastního tajuplného světa, což se jí rozhodně daří. Šikovná fotografka žije v americkém státě Michigan a co je pozoruhodné, fotit se naučila úplně sama.
 
Chvilku jí trvalo rozjet se, ale dnes už má snad každý den plně zabookovaný, protože po portrétech, kterých je ona mistryní, touží opravdu mnoho zákazníků. Ve Spojených státech amerických jde o poměrně známé jméno a díky své tvorbě se dostala i do velkého množství médií. I přesto však v jejím portfoliu najdeš především příslušnice něžnějšího pohlaví, ale na věku jí nezáleží. Před objektiv totiž nemá problém postavit i novorozené dítě.

Domů
Sdílet
Diskuse