Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2017 15:12
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kickboxer se poprvé představil v UFC a hned zničil soupeře nečekaným knokautem. Henrique da Silva doplatil na velkohubá prohlášení

SPORT UFC
Uložit Uložené

Obávaný kickboxer se v úvodním zápase zaskvěl charakteristickým knokautem.

Kickbox a MMA od sebe nejsou až tak vzdálené, ale přechod z jedné kategorie do druhé vyžaduje hromadu tréninku a vytrvalosti. Gokhan Saki se v kickboxu zapsal mezi největší legendy, protože díky svému skóre 83 výher a jen 12 proher zaséval strach do hlav svých soupeřů. Nizozemsko-turecký bojovník zakončil až 59 ze svých 83 výher knokautem a na stejné vlně se chtěl uvést v UFC, kde čelil Luisi Henrique da Silvovi.

Henrique měl před zápasem sebevědomá vyjádření o tom, že Sakiho pravděpodobně složí, aby si po předchozích neúspěších napravil chuť a nebylo od toho až tak daleko, když svého soupeře zatlačil do rohu a bez přestávky ho mlátil. Saki však trpělivě čekal a při první příležitosti Henriquemu zasadil rozhodující úder, po kterém padl na zem jako pytel brambor a rozhodčí raději zápas ukončil, i když později vznikly spory o tom, zda ho měl nechat pokračovat. Kickboxer se tedy v UFC zapsal atraktivně a jak sám tvrdí, do nové soutěže nepřišel jen bojovat, ale výhradně vítězit a celou soutěž ovládnout.

Domů
Sdílet
Diskuse