Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2017 14:34
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Youtuberka Shopaholic Nicol vydává svoji první píseň. Její pěvecký talent a cit pro hudbu nelze popřít

HUDBA
Uložit Uložené

Jedna z nejznámějších postav československé YouTube scény jde s trendem a vydává svůj první hudební počin.

Vše nasvědčuje tomu, že známá platforma pro videa, vizuální umění a hudba jdou dohromady natolik, že drtivá většina nejznámějších youtuberů jednoduše v rámci svého obsahu dospěje do situace, kdy nahraje svou první skladbu. Existuje mnoho vysvětlení a jedním z nich je určitě i skutečnost, že takový známější a zaběhnutý člověk působící na YouTube prostě má dostatečně velké publikum, které ho miluje a které ocení doslova cokoliv. Nejnovějším hudebním počinem překvapila i mnohým velmi dobře známá Shopaholic Nicol. Sama tvrdí, že do své první písně dala kus sebe a bere ji v první řadě jako zpověď, což bychom jí sice rádi věřili, ale pravdou zůstává, že si text nepsala sama.

Novinka dostává název Ztracená a pochopitelně ji doprovází hned i videoklip, o který se postaral tým kolem režiséra Jakuba Mahdiese. „Strašně moc děkuju Honzovi Nedvědovi, že do toho šel se mnou a pomohl mi udělat něco, na co jsem pyšná. Miluju hudbu, miluju zpěv, jen jsem potřebovala nakopnutí, abych se k tomu vrátila a přestala se bát. Na vzniku klipu se podílelo tolik lidí a já jim tak hrozně děkuju, protože lepší tým jsem mít neměla, dodává samotná autorka Nicol. Ještě bude velmi zajímavé sledovat, jak se její kariéra vyvine do budoucna a kolik jejích dalších československých kolegů začne zpívat nebo rapovat.

Domů
Sdílet
Diskuse